Екипът на фирма Карго Систем ЕООД е съставен от хора с дългогодишен стаж в областта на международната спедиция. Това гарантира експертно и бързо обслужване на всички наши клиенти. Служителите на фирмата са амбициозни и стриктни в изпълнението на поставените от клиента изисквания. Ние с удоволствие ще Ви подадем ръка, за да можете да осъществите безпрепятствено Вашата търговска сделка, да превозите личния си багаж до която й да е точка на света, да получите бързоразваляемите си продукти навреме или просто да използвате нашия склад за съхранение на Вашите товари.

Фирмата предлага цялата гама от услуги свързани с превоза на товари: въздушен, сухопътен, морски, комбиниран, речен и железопътен транспорт. Транспортът е основната част от услугите, които предлагаме, едновременно съпътствана с мониторинг на Вашите пратки, консултиране относно логистиката на товара, опаковане, митническо представителство и оформяне на всякякъв вид митнически документи, митническо складиране, карго застраховане.

Сервизът, който предлагаме е обвързан със срокове и цени, затова Вие можете да ни се доверите напълно и да изберете дали приоритет за превоза на Вашия товар ще е цената, транзитното време или сигурността. Добрите ни отношения с превозвачите ни позволяват да упражняваме контрол върху товара през цялото времетраене на транспорта, да договорираме за Вас преференциални цени, а това ни дава пълното право и спокойствие да Ви обещаем, че товарът Ви е в сигурни ръце.

Разгърнатата ни мрежа от надеждни партньори в България и по света прави доставките “от врата – до врата” все повече използвана услуга. С помощта на нашите контрагенти в чужбина ние можем да заплатим стойността на Вашия товар директно на доставчика. Така Карго Систем действа като Ваша банка и Ви гарантира, че Вие наистина ще получите Вашия товар в случай, че партньорът Ви е нов и не можете да му се доверите напълно. Обичайните “триъгълни сделки” с нас се осъществяват по-лесно, спестяват Ви пари и време, а ние сме спокойни за Вашите пратки, тъй като изпълителите на логистичните схеми са професионалисти.

Професионализмът на екипа ни е подплътен не само с дългогодишния ни опит в международната спедиция, но и с многото знания, придобити от обучения и квалификации в страната и чужбина. Фирмата инвестира в своите служители и им дава възможност за развитие и изява. Критерий обаче за нашия напредък са клиентите: доволни от сервиза, който им предлагаме, готови да ни критикуват или окуражат, за да създадем нови по-високи ценности и стандарти.